Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Eemsdelta Media is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in online media. Wij helpen lokale bedrijven succesvol te maken op het internet.  Je kan bij ons terecht voor webdesign, online marketing, social media, grafische vormgeving en bedrijfsopnames.

Alles onder 1 dak

Of je startende ondernemer bent of al jarenlang actief bent, wij kunnen je helpen op het gebied van internet. Van websites, webwinkels, Google vindbaarheid, online adverteren en Social Media, Eemsdelta Media heeft de kennis en de skills in huis. Alles eenvoudig onder 1 dak, een vast aanspreekpunt en altijd persoonlijk contact. Dat is Eemsdelta Media

Waarom kiezen voor Eemsdelta Media?

  Ruim 9 jaar online ervaring
  Laagdrempelig
  Transparant
  Korte communicatielijnen

  Maximaal resultaat

Ontdek de mogelijkheden van Eemsdelta Media

Wij van Eemsdelta Media zijn gespecialiseerd in online media en de belangrijke aspecten binnen dit concept. Wij kunnen jou helpen om volledig te profiteren van de voordelen die het internet ondernemen biedt. Zorg dat je niet achter loopt op jouw concurrenten en speel in op ontwikkelingen. Door onze ervaring op het gebied van internet kunnen wij een strategie opstellen dat aansluit op jouw onderneming. Heb je vragen of interesse? Wil je weten welke vormen interessant zijn voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

of bel 0596 – 743050