Video Marketing

Video inzetten voor meer klanten

Met video kun je klanten helemaal meezuigen in je boodschap. Mensen zijn gewend om video’s te kijken – dat doen ze vaak liever dan lezen.

Bewegende beelden zorgen ervoor dat klanten goed naar je product of dienst kunnen kijken en daar hun oordeel op kunnen baseren. Beeldmaterieel kent zodoende vele voordelen ten opzichte van een lap tekst.
Het is daarbij wel belangrijk waarop beeldmateriaal wordt ingezet op het internet. Wij voorzien jou van professionele video’s voor jouw onderneming. Onze specialisten zorgen ervoor dat het beeldmateriaal een pakkende indruk achterlaat, waardoor je op deze manier klanten gaat werven.

Om geloofwaardigheid en professionaliteit uit te stralen is het van belang dat het beeldmateriaal van hoge kwaliteit is.

Maak een afspraak

Video

Professionele beeldmateriaal

Je kan de video’s multimediaal inzetten
Online marketing

Meer bezoekers

Bewegend beeld valt meer op
Vormgeving

Video op maat

Onze video’s worden speciaal op maat gemaakt naar de wensen van de klant.

Enkele voorbeelden

Bedrijfsvideo’s

Wij kunnen je van professionele bedrijfsvideo’s voorzien, waarin wij ons volledig verdiepen in jouw onderneming. We gaan creatief brainstormen met jou om uiteindelijk tot een ultieme bedrijfsfilm te komen die jouw onderneming op de best mogelijke manier representeert.

Review video’s

Je kunt je product of dienst ook door anderen laten bespreken. Dit heet dan een review. Wij organiseren dit voor jou en nemen het op met onze professionele camera zodat je met deze video weer andere klanten kunt overtuigen om jouw product of dienst af te nemen. Bijvoorbeeld op je website, op Facebook of op andere online kanalen.

Product- of dienstvideo’s

Je kunt ook zelf iets vertellen (of dit door ons laten doen) over je product of dienst. Hiermee heb je helemaal zelf in de hand wat er in de video wordt gezegd en wat er gezien wordt. Natuurlijk ondersteunen wij je bij het creatieve proces en nemen we de ontwikkeling van de video volledig uit handen.

Video advertenties

Video advertenties kan je op verschillende manieren inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een video-blog (een vlog) of een compleet reclame spotje die je verspreid op allerlei kanalen. Je kunt er ook mee gaan adverteren natuurlijk, eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij kunnen je helpen de video advertentie van A tot Z te produceren.

Wat klanten zeggen over Eemsdelta Media

Altijd goed en snel geholpen door Eemsdelta Media. Ik merk dat mijn bedrijf snel is gegroeid mede dankzij hun. Ik kan ze zeker aanraden bij iedereen!

Batoel – Krullenclub.nl

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

of bel 0596 – 743050