Onze trainingen

Social Media trainingen in Groepsverband

Duur: 90 min / 120 min
Investering: Geen kosten aan verbonden

Het is je vast wel opgevallen dat Social Media erg populair aan het worden is. Social Media kanalen worden steeds vaker ingezet door bedrijven om zo hun bereik en naamsbekendheid te vergroten. Toch merken wij dat er nog veel ondernemers moeite hebben om hun Social Media kanalen goed in te zetten. Schrijf je in voor een Social Media workshop en vergroot je kennis!

Maak een afspraak

1 op 1 trainingen

Duur: 1 / 2 uur
Investering: 65 euro excl. btw

Tijdens een 1 op 1 training gaan we samen kijken naar jouw Social Media kanalen en bedenken we een strategie om je bereik en naamsbekendheid te vergroten. Tijdens deze training leer ik je tips en tricks die je eenvoudig kan toepassen. Ook na deze training zal ik jouw Social Media blijven monitoren indien gewenst. Zo heb je altijd nog een extra hulplijn voor al je vragen! Ben jij geïnteresseerd maak dan een afspraak.

Maak een afspraak

Website trainingen

Duur: 60 / 90 min
Investering: 65 euro excl. btw

Heb jij al een website maar weet je eigenlijk niet hoe je het moet onderhouden? Eemsdelta Media helpt jou hiermee. Wij merken nog veel dat bedrijven websites laten maken maar er vervolgens niks meer meedoen. De gevolgen hiervan zijn dat de positie van hun website in Google heel snel zakt en niet meer up to date zijn. Tijdens onze website trainingen helpen wij jou met het onderhouden van jouw eigen website. Ben jij geïnteresseerd? Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak

Beschikbare data

Datum Soort training
Op aanvraag 1-op-1 training
Op aanvraag Social Media groepsverband
Social Media groepsverband
1-op-1 training