Stage bij Eemsdelta Media

Gezocht: Enthousiaste student die zich graag op een actieve wijze wil inzetten voor bedrijven in het Eemsdelta gebied”

Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons team in Delfzijl komt versterken. Eemsdelta Media is een nieuw en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in webdesign, online marketing, social media en video marketing.

Wij bieden plek voor meeloopstages en afstudeerstages.

Je profiel dient te voldoen aan:

Opleiding:
– Commerciële economie
– Communication & Multimedia Design
– Junior account manager
– Commercieel medewerker binnendienst
– Marketing & Communicatie

Kennis:
– Web Design/development
– Kennis van CMS (Content management systemen)
– Designing
– Online Marketing
– Social Media
– Het maken van een prototype onderbouwt door desk en field research

 Solliciteren

Wil jij graag solliciteren voor deze stage bij Eemsdelta Media? Aarzel dan niet en stuur je motivatie en cv naar info@eemsdeltamedia.nl.

Ervaring Rowin

Mijn naam is Rowin, ik ben 19 jaar oud en ik doe de opleiding Marketing & Communicatie op het Noorderpoort College Business & Administratie. Ik ben bij Eemsdeltamedia terechtgekomen via de website Stagemarkt.nl. In Februari 2018 ben ik begonnen met stage lopen bij Eemsdelta Media. Ik kreeg netjes een rondleiding waarbij ik vriendelijk werd ontvangen.

 

De werkzaamheden die ik bij Eemsdeltamedia deed waren hoofdzakelijk marketing gerichte opdrachten maar ik deed ook wel andere opdrachten zoals onder andere: Het meehelpen met het stylen van websites, Online vindbaarheid van klanten verbeteren, Teksten schrijven voor blogs, Grafische vormgeving opdrachten en het meehelpen met promotiefilmpjes maken. In totaal heb ik een half jaar stage gelopen bij Eemsdeltamedia en ik heb in die tijd erg veel geleerd en een hele leuk stage gehad. Rene is een tof persoon waar je altijd terecht kan met vragen en hij altijd bereid is deze te beantwoorden.

 

Ik raad Eemsdeltamedia zeker aan als stageplek je leert hier heel veel dingen en er is altijd een gezellige sfeer binnen het bedrijf.

Ervaring Daniël

Mijn naam is Daniël de Boer, ik ben 19 jaar oud en ik volg de opleiding Junior Accountmanager op het Alfa-college te Groningen. Ik ben bij Eemsdelta Media terecht gekomen door 2 studenten die ook de opleiding Junior accountmanager volgen op het Alfa-college. Zij hadden mijn aangeraden om stage te gaan lopen bij Eemsdelta Media. De periode waarnaar ik op opzoek moest naar stage, ben ik gaan kijken op de website www.Stagemarkt.nl.

Mijn stage is begonnen op 9 mei 2018. Bij mijn 1e stage dag werd ik vriendelijk ontvangen door René. Ik kreeg een rondleiding door het bedrijf. Mijn eerste 4 weken zijn goed verlopen. René is een top stagebegeleider die je veel leert over het werk wat die doet. Als je vragen hebt kan je altijd naar René toe en hij beantwoord ze direct.

Als je opzoek naar stage bent raad ik je aan om bij Eemsdelta Media stage te gaan lopen. Er heerst een fijne/ gezellige sfeer binnen het bedrijf.

Ervaring Milan

Mijn naam is Milan Bijmolt. Ik ben 22 jaar oud en doe de opleiding Junior accountmanager op het Alfa-college Boumaboulevard. In mijn laatste jaar heb ik stage gelopen bij Eemsdeltamedia. Ik ben hier terecht gekomen door al een eerdere stage, waar René werkzaam was. Ik was begonnen op 4 September en heb hier gedurende 15 weken mogen volbrengen.

 

De werkzaamheden die ik verrichte bij Eemsdelta Media waren afwisselend. Zo mocht ik met René mee naar klanten toe om te zien hoe het nou daadwerkelijk in de praktijk eraan toe gaat. Hier heb ik dan ook veel van geleerd. Het is voor mij namelijk heel belangrijk hoe je potentiële klanten binnen haalt of juist langdurige relaties behoudt. Dit heb ik allemaal kunnen inzien in mijn stageperiode. En doordat het een midden klein bedrijf is met niet te veel werknemers zal je ook veel meer meekrijgen. Ik had namelijk echt het gevoel dat ik mee werd genomen in de dagelijkse werkzaamheden en niet werd gezien als maar een stagiair. Enkele andere werkzaamheden waren: teksten schrijven voor blogs of voor de website van een klant, promotiefilmpjes maken, analyse maken over concurrent of mogelijkheden, potentiële klanten benaderen etc. In mijn laatste periode van mijn stage mocht ik van René nog alleen naar een klant om foto’s te maken van zijn producten om dit te promoten.

 

Ik raad Eemsdelta media aan omdat je overal in wordt meegetrokken. Je werkt zowel in team verband als individueel. Wanneer je vragen hebt is René nooit te druk om deze te beantwoorden. Er is altijd een gezellige sfeer binnen en buiten het bedrijf en het is erg leerzaam.

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?