Reviews

Wat klanten zeggen over Eemsdelta Media

Voor ons is er niets mooier dan een blije klant, daar doen wij het voor!

Altijd goed en snel geholpen door Eemsdelta Media. Ik merk dat mijn bedrijf snel is gegroeid mede dankzij hun. Ik kan ze zeker aanraden bij iedereen!

Batoel – Krullenclub.nl

Eemsdelta Media zou ik iedereen aanraden. Ze zijn creatief, zeer toegankelijk en werken erg snel. Onlangs  ben ik mijn eigen bedrijf gestart en heb de hulp ingeschakeld van Eemsdelta Media voor het maken van een website, die bij mij past. Ze wisten heel snel hoe ik het voor ogen had en ik kan alleen maar zeggen dat ik onwijs blij ben met het resultaat. Na afloop blijven ze ook voor je klaar staan en helpen je overal mee. Ik zou iedereen Eemsdelta Media adviseren als je een nieuwe website wilt laten ontwerpen!

Tanja Bootsman – Bootsman Events

Ik had een hele slechte website, niet te traceren… wel veel geld voor betaald.
Een vriendin adviseerde mij om is bij Rene te kijken. Hij heeft mij echt geholpen alles weer op de rails te krijgen, ik ben nu goed te traceren. De klanten kunnen nu online inloggen, het is duidelijk en overzichtelijk. Het scheelt mij tijd, en het levert mij meer klandizie op. Kortom ik ben heel erg blij dat alles nu zo goed loopt, dankzij Rene!! Hartelijk bedankt!

Erni – Erni Beautycare

Na het starten van mijn praktijk voor massage & sportverzorging, was een website dat nog ontbrak. Een website is essentieel om je doelgroep te kunnen bereiken en mensen te kunnen vertellen wat je diensten zijn en wat je te bieden hebt. Na wat rond te hebben gekeken en op advies van anderen, contact opgenomen met Eemsdelta Media. Meteen na het eerste telefoon gesprek voelde het vertrouwd.
Een afspraak gemaakt en mijn wensen verteld. Al snel kwam Rene met bruikbare tips waar ikzelf nog niet over had nagedacht. Samen zijn we aan de slag gegaan, Rene met de opmaak en ik met het maken van teksten. Door op deze manier samen te werken, ben je als klant nauw betrokken bij het tot stand komen van je website, een erg positieve ervaring.
Na de eerste opzet te hebben gezien, was ik meteen erg enthousiast. De uitstraling en opmaak zag er erg mooi uit, eigenlijk precies zoals ik dat graag wilde.
De website kreeg steeds meer vorm en het eind resultaat was dan ook geheel naar mijn wensen. Mooie opzet en zeer bruikbare tips voor het maken van de teksten met de juiste zoekwoorden.
Na het online gaan van de website meteen al een mooi aantal bezoekers.
Vervolgens heeft Rene mij ondersteund bij het maken van Facebook berichten, welke strategie is belangrijk en hoe ziet een bericht eruit die aanslaat bij je doelgroep.
Het resultaat was, meer website bezoekers en nieuwe klanten.
Kortom met de expertise en enthousiasme van Eemsdelta Media, heb ik mijn praktijk meer bekendheid kunnen geven en een goede stap kunnen maken om te groeien.

Jan – Befit massage & sportverzorging

Wij hadden al een mooie website maar kregen amper offerte-aanvragen
binnen, nadat Eemsdeltamedia deze onder handen had genomen komen de
offerte-aanvragen bijna wekelijks binnen. Zeer goede service en ze
denken graag met ons mee en voorzien ons van goed advies!

Armin – Ardo Stucworld

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

of bel 0596 – 743050