Drukwerk en Design

Klanten hebben vaak hun oordeel al gevormd over jouw onderneming op het moment dat ze op jouw website komen. Het is zodoende van belang dat jouw website een pakkende huisstijl heeft en natuurlijk blijft hangen. Je wilt een eigen stijl hebben waar jouw onderneming mee geassocieerd wordt. Op deze manier onthouden klanten jouw onderneming.

Het beeldmerk en de huisstijl zijn erg belangrijk voor jouw onderneming, klanten baseren daar namelijk hun eerste indruk op. Het is hierbij van belang dat de stijl aansluit op jouw visie en missie.

Wij van Eemsdelta Media kunnen jou helpen met het ontwerpen van een huisstijl en het leveren van drukwerk

Op basis van jouw onderneming en de doelen die zijn gesteld voor jouw onderneming kunnen wij een gepaste stijl ontwerpen die de aandacht zal trekken van potentiële klanten.

Trainingen

Creëer een unieke huisstijl

Een eigen huisstijl visualiseert de identiteit van jouw bedrijf.
Online marketing

Jouw eigen drukwerk

Wij zorgen ervoor dat jouw drukwerk op maat wordt gemaakt.
Vormgeving

Design op maat

Onze designs worden speciaal op maat gemaakt naar de wensen van de klant.

Jouw stijl geeft aan wie je bent en waar je voor staat!

Het gaat zodoende niet simpelweg om een website met een logo, echter gaat het om de aanpak en uitstraling. Onderscheid jezelf met jouw concurrenten en zorg dat klanten blijven hangen bij jouw onderneming.

Ontwerp huisstijl

Iedere huisstijl die wij ontwerpen is op maat. Het is van belang dat wij een goed beeld hebben van jouw onderneming en de kernwaarden die jouw onderneming naar buiten wilt stralen. Wij geven kleur en vorm aan jouw online identiteit en ontwerpen een logo dat aansluit bij jouw onderneming. Tevens wordt er rekening gehouden met een aantal praktische zaken als een logo dat zowel kan worden getoond om een visitekaartje als op een groot doek.

Wij van Eemsdelta Media blijven hameren op het feit dat een huisstijl op maat belangrijk is. Wij willen dat jouw onderneming anders is dan andere ondernemingen om jouw concurrenten voor te blijven.

Drukwerk

Naast het ontwerpen van je huisstijl, kunnen wij ook zorgen voor het drukwerk of andere reclame uitingen. Het maakt hierbij niet uit of je al een huisstijl hebt of dat je er eerst nog één (door ons) laat maken.
Denk hierbij aan visitekaartjes, enveloppen, maar ook flyers en spandoeken. Ook hierbij zullen we nagaan welke manier van marketing passend is voor jouw onderneming.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

of bel 0596 – 743050

Enkele voorbeelden

Wat klanten zeggen over Eemsdelta Media

Altijd goed en snel geholpen door Eemsdelta Media. Ik merk dat mijn bedrijf snel is gegroeid mede dankzij hun. Ik kan ze zeker aanraden bij iedereen!

Batoel – Krullenclub.nl

Eemsdelta Media zou ik iedereen aanraden. Ze zijn creatief, zeer toegankelijk en werken erg snel. Onlangs  ben ik mijn eigen bedrijf gestart en heb de hulp ingeschakeld van Eemsdelta Media voor het maken van een website, die bij mij past. Ze wisten heel snel hoe ik het voor ogen had en ik kan alleen maar zeggen dat ik onwijs blij ben met het resultaat. Na afloop blijven ze ook voor je klaar staan en helpen je overal mee. Ik zou iedereen Eemsdelta Media adviseren als je een nieuwe website wilt laten ontwerpen!

Tanja Bootsman – Bootsman Events