Diensten

Webshops & Websites

Een website voor je bedrijf is tegenwoordig niet meer weg te denken. Bijna iedereen is actief op het internet.  Om succesvol te zijn is het belangrijk om in te spelen op de technologische ontwikkelingen om jouw concurrenten voor te blijven.

Wij, van Eemsdelta Media, kunnen je hierbij helpen door het maken van een website die:

 

Ruim 9 jaar online ervaring
Mobiel vriendelijke website
Meer aanvragen via de website

 

Meer over Webshops & Websites…

Online vindbaarheid

Een belangrijk aspect binnen online marketing is de vindbaarheid. Een hele mooie website is waardeloos op het moment dat hij niet gevonden kan worden door jouw potentiële klanten. Het is dus essentieel dat je gevonden wordt!

 

Wij zijn gespecialiseerd in het vindbaar maken van jouw onderneming op het internet. Met behulp van een aantal stappen zorgen wij ervoor dat jouw website goed gevonden wordt op Google, waardoor je op deze manier nieuwe klanten krijgt.

 

Meer over Online vindbaarheid…

Video Marketing

Video Marketing

Met video kun je veel meer van je bedrijf en je product laten zien dan met enkel tekst en foto’s. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Het introduceren van je bedrijf
Een review van je huidige product of dienst
Het introduceren van een nieuw product of dienst
Het online plaatsen van video advertenties voor extra omzet

 

Meer over Video Marketing…

Drukwerk & Design

Klanten hebben vaak hun oordeel al gevormd over jouw onderneming op het moment dat ze op je website komen. Daarom is het volgende van belang:

 

Een pakkende huisstijl die blijft hangen
Een design waarmee je onderneming geassocieerd wordt

 

Om er voor te zorgen dat klanten zich aan je gaan binden, is het dus cruciaal dat je er uit springt en hen aanspreekt. Je krijgt maar één keer de mogelijkheid voor een eerste indruk. Wij zorgen ervoor dat de stijl aansluit op jouw visie en missie.

 

Meer over Drukwerk & Design…

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

of bel 0596 – 743050